Beide voertuigen liepen heel wat schade op.
Volledig scherm
Beide voertuigen liepen heel wat schade op. © Mozkito

Gewonde bij zware botsing ter hoogte van gemeentehuis

Bij een zware botsing in de Opperstraat is vrijdagmiddag een vrouw gewond geraakt. Hoe het ongeval precies kon gebeuren wordt nog verder onderzocht. De straat in het centrum was door het ongeval een tijdje volledig afgesloten.

 1. Bewoners zijn slechte toestand Bosstraat beu: “Het lijkt alsof we een Brusselse achterbuurt zijn”
  PREMIUM
  Denderleeuw

  Bewoners zijn slechte toestand Bosstraat beu: “Het lijkt alsof we een Brusselse achter­buurt zijn”

  Sommige bewoners van de Bosstraat zijn niet te spreken over de slechte toestand van hun straat. Kapotte rioleringsbuizen, verzakkingen in het wegdek en aan de voetpaden, wateroverlast in de straat... Het zijn problemen die al jaren aanslepen. “We zijn het kotsbeu. Alsof we een achterbuurt van Brussel zijn: Er gebeurt hier niets”, klinkt het bij de bewoners. Het gemeentebestuur is van plan om de straat ten laatste in september 2021 aan te pakken.
 2. Duizenden lichtgevende initiatieven dankzij #ZORGVOORLICHT. Kijk wie er in jouw gemeente licht geeft en doe zelf mee!

  Duizenden lichtgeven­de initiatie­ven dankzij #ZORGVOOR­LICHT. Kijk wie er in jouw gemeente licht geeft en doe zelf mee!

  Sinds de aankondiging van de lockdown, steekt Vlaanderen massaal het licht aan. Als teken van hoop en verbondenheid, met de tienduizenden zorgverleners die zich uit de naad werken en met iedereen die het nodig heeft. HLN en VTM NIEUWS worden overspoeld door een warme golf aan initiatieven, goed voor heel veel licht in donkere dagen. Doe ook mee en schrijf je hier in!
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?