Uiterst links staat Fernand Depril met naast hem Donald De Kock. Helemaal rechts staan Freddy Van der Linden en Gloria Buyl.
Volledig scherm
Uiterst links staat Fernand Depril met naast hem Donald De Kock. Helemaal rechts staan Freddy Van der Linden en Gloria Buyl. © Mozkito

Fuif in café Pajot ten voordele van door brand getroffen koppel

Enkele vrienden van het door brand getroffen koppel uit de Stationsstraat organiseren volgende week een fuif in café Pajot. Met het feest willen de organisatoren geld inzamelen om zo Fernand en Gloria een extra financieel steuntje te geven. Ze verloren niet alleen alles, hun huis zal ook volledig afgebroken moeten worden.

 1. Daling van aantal besmettingen in Liedekerke op dinsdag 20 oktober

  Daling van aantal besmettin­gen in Liedekerke op dinsdag 20 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Liedekerke, op één dag 10 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 18. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 150. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Liedekerke op 1120 te liggen. Omdat Liedekerke meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. Automobilist onder invloed rijdt woning binnen na achtervolging door politie in centrum van Denderleeuw
  Denderleeuw

  Automobi­list onder invloed rijdt woning binnen na achtervol­ging door politie in centrum van Dender­leeuw

  In de Noordstraat in Denderleeuw is afgelopen nacht een bestuurder uit Denderleeuw met zijn Toyota een woning binnengereden nadat hij met hoge snelheid uit de bocht ging en een ander voertuig raakte. De bestuurder was ook onder invloed van alcohol. De wagen ging aan het slippen en reed door het raam naar binnen bij Jurgen en Nathalie. “Enkele meters meer naar rechts en de schade was een pak groter geweest”, vertelt Jurgen.