In de Pamelsestraat belandde een bestuurder in een appartementsgebouw.
Volledig scherm
In de Pamelsestraat belandde een bestuurder in een appartementsgebouw. © Tom Vierendeels

Drukke avond voor hulpdiensten: brandje in woning en auto in appartementsgebouw

LiedekerkeDe politiezone TARL, brandweerzone Vlaams-Brabant West en brandweerzone Zuid Oost beleefden donderdag een drukke avond in Liedekerke. Na een oproep voor een woningbrand in de Opperstraat werden de brandweer en de politie naar de Pamelsestraat gestuurd waar een bestuurder in een appartementsgebouw was gereden.

0 reacties

 1. Dubbel goud voor Mort Subite Kriek Lambic op European Beer Challenge, ook Affligem krijgt goud
  Asse/Opwijk/Affligem
  1

  Dubbel goud voor Mort Subite Kriek Lambic op European Beer Challenge, ook Affligem krijgt goud

  De Mort Subite Kriek Lambic, in 2020 nog uitgeroepen tot beste Kriek ter wereld op World Beer Awards, kaapte deze keer dubbel goud weg op de prestigieuze European Beer Challenge. Meesterbrouwer BrunoReinders: “Met deze medaille laat onze ploeg Kobbegemse brouwers opnieuw zien dat we lekkere bieren brouwen die worden opgemerkt.” Ook Affligem, dat momenteel nog in Opwijk wordt gebrouwen, won goud.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Komt de herinrichting van het Gemeenteplein er nog? Wordt het zwembad gerenoveerd en komen de rondetafelgesprekken terug?
  PREMIUM
  Liedekerke

  BELOOFD IS BELOOFD. Komt de herinrich­ting van het Gemeente­plein er nog? Wordt het zwembad gereno­veerd en komen de rondetafel­ge­sprek­ken terug?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Liedekerke, een gemeente die het financieel moeilijk heeft en intussen geconfronteerd wordt met grootstedelijke uitdagingen. Lukt het om alle doelstellingen af te werken tegen 2024?