Hubert De Neys van bier- & wijnhandel De Neys-Asselman tussen de bakken van Léberg Bronnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hubert De Neys van bier- & wijnhandel De Neys-Asselman tussen de bakken van Léberg Bronnen. © Tom Vierendeels

Drankenhandels blijven met tienduizenden euro’s aan leeggoed achter na faillissement Léberg Bronnen

LiedekerkeHet faillissement van Minak, de bvba achter de bekende water- en frisdrankenproducent Léberg Bronnen, blijft nazinderen. Er zijn tal van schuldeisers, maar drankenhandels zijn al zeker dat ze geen cent gaan terugzien. Zij zitten al een jaar opgescheept met een lading leeggoed. “Bij mij gaat het om een honderden bakken, maar sommige collega’s zitten met tien keer zoveel leeggoed”, klinkt het. “We werden maandenlang aan het lijntje gehouden alsof we debielen zijn.”

1 reactie

 • André Degrote

  3 weken geleden
  En al de 1000den particulieren vallen zeker uit de boot . Curator heeft maar 1doel . Zelf zoveel mogelijk over te houden voor oa zijn eigen verloning veronderstel ik . Waar niks meer over is , is ook niks meer over zeker.
 1. Liedekerkse horeca verenigt zich om meer steun te krijgen: “Dit jaar een zomerbar toelaten, is een slag in ons gezicht”
  Liedekerke
  1

  Liedekerk­se horeca verenigt zich om meer steun te krijgen: “Dit jaar een zomerbar toelaten, is een slag in ons gezicht”

  Een tiental horeca-uitbaters heeft zich verenigd onder de naam Horeca Liedekerke om meer steun te krijgen van het gemeentebestuur. Ze willen zich om te beginnen verdedigen, want dat de gemeente de zomerbar Op ‘t Hof toelaat, kunnen ze niet vatten. “Uitgerekend dit jaar is dat oneerlijke concurrentie”, luidt het. Bij ‘t Hof klinkt er dan weer verontwaardiging: “We doen al toegevingen voor de lokale horeca.”
 2. Want mama verdient het allerbeste: met deze 10 lokale tips zit je goed!
  PREMIUM
  Wemmel, asse, pepingen, Roosdaal, Vilvoorde, Overijse, Grimbergen, steenokkerzeel, zaventem, Dilbeek, halle

  Want mama verdient het allerbeste: met deze 10 lokale tips zit je goed!

  Op zondag 9 mei vieren we Moederdag. Zeker in coronatijden is het belangrijk om je mama eens goed in de watten te leggen. Heel wat lokale handelaars leveren hun producten aan huis en kunnen een duwtje in de rug goed gebruiken. Wij lijsten voor jou de 10 leukste lokale cadeautips op. Zo kan je jouw moeder in de bloemetjes zetten, haar een rustmoment gunnen of van lekkers voorzien! Voor elke mama wat wils.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”