.Illustratiebeeld.
Volledig scherm
.Illustratiebeeld. © iStock

Dieven willen schapen stelen in Meregrachtstraat

Een man die schapen heeft staan op een weide in de Meregrachtstraat stelde vast dat iemand geprobeerd heeft om met zijn dieren aan de haal te gaan. De daders lieten materiaal achter in de weide, maar schapen werden niet meegenomen.

0 reacties

 1. Politie valt binnen op illegale kerstfeestjes, barbecues en trouwerijen maar 9 op 10 (!) coronazondaars sturen nadien kat naar rechtbank: “Het zal hen wellicht weinig kunnen schelen?”
  PREMIUM
  Halle

  Politie valt binnen op illegale kerstfeest­jes, barbecues en trouwerij­en maar 9 op 10 (!) coronazon­daars sturen nadien kat naar rechtbank: “Het zal hen wellicht weinig kunnen schelen?”

  Amper één op tien beklaagden verscheen maandag voor de politierechter tijdens een nieuwe coronazitting in Halle. Wie opdaagde kon op begrip rekenen van rechter Dina Van Laethem. Zo werd een man vrijgesproken voor een ritje naar spoed. En een mama kreeg dan weer een werkstraf ondanks het feit dat haar kinderen de politie bespuwden tijdens een illegaal onderonsje. Wie zijn kat stuurde werd wel zwaarder gestraft.
 1. RESTOTIP. N’Joy Bagels verrast met bijzondere bagels in Halle: “Jong en oud vindt ongetwijfeld iets op onze kaart”
  PREMIUM
  Halle

  RESTOTIP. N’Joy Bagels verrast met bijzondere bagels in Halle: “Jong en oud vindt ongetwij­feld iets op onze kaart”

  Julien (32) en Olivia Guerin (25) maken hun droom waar en openen in Halle N’Joy Bagels. Kwaliteit staat boven alles en dus maken broer en zus zowat alle gerechten in huis. Julien bedenkt bijzondere combinaties voor de bagels en Olivia spitst zich toe op de desserts en zoetigheden. Het duo hoopt in hun zaak jong en oud te verleiden op de Brusselsesteenweg.
 2. Van Bouchout over Saffelberg tot Gaasbeek: Deze 7 fietsroutes brengen je langs de mooiste kastelen van Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Bouchout over Saffelberg tot Gaasbeek: Deze 7 fietsrou­tes brengen je langs de mooiste kastelen van Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Voor de mooiste kastelen moet je niet per se naar Frankrijk. Ook in Vlaanderen werden in het verleden heel wat ridderlijke bouwwerken opgetrokken. En nu het weer wat zonniger wordt, kan je er met de fiets opuit trekken. Onze redactie stippelde een aantal fietsroutes uit langs de kastelen van Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van het stulpje van Rubens in Elewijt tot het kasteel de Ribaucourt in Steenokkerzeel: op ontdekkingstocht langs onze eigen ‘châteaux’.