Theatergroep Jong Motoen aan de slag tijdens een repetitie.
Volledig scherm
Theatergroep Jong Motoen aan de slag tijdens een repetitie. © Jong Motoen

Diefstal kleding en rekwisieten houdt Jong Motoen niet tegen

LiedekerkeTegenvaller voor jeugdtheater Jong Motoen uit Liedekerke. Na anderhalf jaar kunnen de jongeren vanaf deze week nog eens op de planken staan, maar de vreugde werd enigszins getemperd. Dieven zijn aan de haal gegaan met kledij en rekwisieten van het gezelschap. De voorstellingen gaan alleszins door.

0 reacties

 1. Jongeren ontgoocheld omdat 100 dagen-fuif op laatste nippertje wordt afgelast: “We voelen ons in de steek gelaten”
  PREMIUM
  Denderleeuw

  Jongeren ontgoo­cheld omdat 100 da­gen-fuif op laatste nippertje wordt afgelast: “We voelen ons in de steek gelaten”

  De organisatoren van Cent Limites, zeven jongeren van 17 jaar, zijn enorm ontgoocheld omdat hun 100 dagen-fuif op het laatste nippertje werd afgelast. De fuif zou vanavond, vrijdag, plaatsvinden in zaal Lecompte, maar ze kregen vandaag te horen dat ze dan toch niet mag doorgaan. Het gemeentebestuur vindt dat de veiligheid moeilijk te garanderen is.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 3. Op deze plekjes maakt Sinterklaas dit jaar z'n intrede in het Pajottenland en de Ring
  PREMIUM
  Pajottenland/De Ring

  Op deze plekjes maakt Sinter­klaas dit jaar z'n intrede in het Pajotten­land en de Ring

  Binnenkort komen sint en piet weer aan in ons land. In afwachting van 6 december trekt de Goedheiligman van gemeente naar gemeente om tekeningen en brieven op te halen, ook in Leuven en het Hageland. Wij hadden een videocall met de grote kindervriend in Spanje en vroegen aan sinterklaas waar hij en zijn gevolg de komende weken op bezoek komen. Voorlopig staan onder andere Vilvoorde, Halle, Meise en Tervuren al op zijn programma. Hier vind je een overzicht van zijn belangrijkste afspraken.