Dertienjarige teruggevonden aan Noordstation

 1. Buurtbewoners voeren petitie tegen afschaffing spooroverweg Terjodenstraat: “We vrezen dat belangrijke verbinding tussen Welle en Haaltert verdwijnt”
  Welle

  Buurtbewo­ners voeren petitie tegen afschaf­fing spoorover­weg Terjoden­straat: “We vrezen dat belangrij­ke verbinding tussen Welle en Haaltert verdwijnt”

  Buurtbewoners van de spooroverweg in de Terjodenstraat in Welle zijn een petitie gestart tegen de plannen van Infrabel om de overweg af te schaffen. Heel wat Wellenaars gebruiken de overweg om naar Haaltert te rijden en omgekeerd en vrezen dat de verbinding tussen de twee gemeenten daardoor zal verdwijnen. Al hoeft dat niet het geval te zijn, zo blijkt. Ook de gemeente Haaltert dient bewaar in.
 2. Denderleeuw gaat verenigingen bevragen over noden nu strenge regels behouden blijven, burgemeester pleit voor uniforme regels in andere gemeenten
  Denderleeuw

  Dender­leeuw gaat verenigin­gen bevragen over noden nu strenge regels behouden blijven, burgemees­ter pleit voor uniforme regels in andere gemeenten

  Het gemeentebestuur van Denderleeuw gaat haar verenigingen bevragen over de noden die ze hebben door de coronacrisis. Ondertussen blijft sporten ook voor -12-jarigen verboden, net als jeugd- en sportkampen en andere vrijetijdsactiviteiten. Burgemeester Jo Fonck (LvB) pleit voor uniforme regels in de buurgemeenten omdat sportclubs nu blijken uit te wijken naar gemeenten waar trainen wel is toegelaten.
 1. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"

 2. Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapan­de­mie