Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Shutterstock

Brandweer waarschuwt voor mogelijk brandgevaar bij ontsmettende handgels

De brandweerzone Vlaams-Brabant West waarschuwde op Facebook over brandgevaar bij ontsmettende handgels. Die bevatten immers alcohol waardoor ze ontvlambaar zijn. De zone verwijderde intussen het bericht omdat de discussie over het mogelijke brandgevaar uit de hand liep. De brandweer raadt wel aan voorzichtig zijn.

2 reacties

 • erik vercammen

  3 jaar geleden
  En wat met een flesje handgel in de auto als die in de zon staat?
 • WALTER WIELANDT

  3 jaar geleden
  een verwitigd man of vrouw of kind is er twee waard !
 1. Amper verkeersacties in TARL door personeelstekort: minstens zeven extra mensen nodig
  PREMIUM
  Ternat/Affligem/Roosdaal/Liedekerke

  Amper verkeersac­ties in TARL door personeels­te­kort: minstens zeven extra mensen nodig

  Zeggen dat politiezones in Halle-Vilvoorde met een personeelstekort kampen is een open deur intrappen. Maar hoe zich dat in de praktijk uit wordt af en toe zichtbaar voor het brede publiek. Het was Affligems oppositieraadslid Jo Lamberts (Groen) die tijdens de jongste gemeenteraad de kat de bel aanbond. “Tijdens het afgelopen jaar werd er maar één snelheidscontrole in onze gemeente gehouden”, stelde hij. Over dat cijfer is geen duidelijkheid, maar burgemeester Walter De Donder (CD&V) ontkent niet dat het de politiezone aan mensen ontbreekt voor flits- en alcoholcontroles. Momenteel zouden er minstens zeven extra mensen aangeworven moeten worden.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.