Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Shutterstock

Brandweer waarschuwt voor mogelijk brandgevaar bij ontsmettende handgels

De brandweerzone Vlaams-Brabant West waarschuwde op Facebook over brandgevaar bij ontsmettende handgels. Die bevatten immers alcohol waardoor ze ontvlambaar zijn. De zone verwijderde intussen het bericht omdat de discussie over het mogelijke brandgevaar uit de hand liep. De brandweer raadt wel aan voorzichtig zijn.

2 reacties

 • erik vercammen

  2 jaar geleden
  En wat met een flesje handgel in de auto als die in de zon staat?
 • WALTER WIELANDT

  2 jaar geleden
  een verwitigd man of vrouw of kind is er twee waard !
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Van de ‘Crazy Karamel’ tot ijsjes aan een kasteel: bij deze 6 ijssalons in Brussel, de Rand en het Pajottenland eet je heerlijk verfrissende ijscoupes
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van de ‘Crazy Karamel’ tot ijsjes aan een kasteel: bij deze 6 ijssalons in Brussel, de Rand en het Pajotten­land eet je heerlijk verfrissen­de ijscoupes

  De hittegolf is in het land en dus snakt iedereen naar wat verkoeling. En wat is er beter dan een overheerlijk ijsje aan het einde van een zwoele zomerse dag? Onze redactie ging op zoek naar zes ijssalons in Brussel, de Rand en het Pajottenland en vroeg hen naar de absolute aanrader op hun kaart. Twee of drie bollen, met chocolade of met slagroom: laat je verleiden door de lekkerste coupes van de regio.
 1. Coverband Midlive in Spanje bestolen van instrumenten: “Onze geplande optredens kunnen gelukkig doorgaan”
  Liedekerke

  Coverband Midlive in Spanje bestolen van instrumen­ten: “Onze geplande optredens kunnen gelukkig doorgaan”

  De Liedekerkse coverband Midlive is in Spanje bestolen van haar instrumenten. Onder meer piano’s, elektrische gitaren, monitors werden uit de bestelwagen geroofd, samen met twee reiskoffers vol kledij. “Ons optreden zondagavond kon gelukkig wel doorgaan”, zegt Hans Jünger, manager van de band. “Tijdens de jaarmarkt van Liedekerke zal er wel geld ingezameld worden.”