Rudi met zoon David De Mey voor de zaak in de Meersstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Rudi met zoon David De Mey voor de zaak in de Meersstraat. © Tom Vierendeels

Bakker David De Mey (51) geeft er de brui aan: “De bakkersstiel is echt niet meer prettig”

LiedekerkeDe gekende bakkerij De Mey in de Meersstraat is niet meer. David De Mey (51) geeft er definitief de brui aan waardoor de familiezaak na zo’n zeventig jaar verdwijnt. “Moegetergd”, zegt hij. “Het is echt niet meer plezant.” Hij heeft het dan vooral over de opgelopen kosten terwijl de broodprijzen laag blijven. Een concurrentiestrijd met de supermarkten die hij niet meer kon winnen, zegt hij zelf.

0 reacties

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.