Aan weerszijden Patrick Asselman en Bettina Deneys van café Den Appel en centraal sponsorverantwoordelijke Véronique Beeckmans van MPI Sint-Franciscus en directeur Kathleen Straetmans van De Valier samen met Hans Jünger en Riet Stockmans, organisatoren van Allemaal Warm.
Volledig scherm
Aan weerszijden Patrick Asselman en Bettina Deneys van café Den Appel en centraal sponsorverantwoordelijke Véronique Beeckmans van MPI Sint-Franciscus en directeur Kathleen Straetmans van De Valier samen met Hans Jünger en Riet Stockmans, organisatoren van Allemaal Warm. © Tom Vierendeels

Allemaal Warm schuift op naar mei, nu al 2.000 euro in pot voor goede doelen

LiedekerkeZijn vrouw had hem gesmeekt om het vanaf volgend jaar wat kalmer aan te doen, maar noodgedwongen zal Hans Jünger (59) volgend jaar nog moeten uitpakken met de derde editie van Allemaal Warm. Die stond gepland voor volgende maand, maar de slechte coronacijfers gooien roet in het eten. Dankzij Hans’ schitterende prestatie door te voet naar Compostella te trekken, zit er op voorhand wel al 2.000 euro in de pot voor de twee goede doelen.

0 reacties

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Meteen tot 40 % korting: bij deze vijf winkels in Brussel en de Rand moet je zeker eens langsgaan tijdens de solden
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Meteen tot 40 % korting: bij deze vijf winkels in Brussel en de Rand moet je zeker eens langsgaan tijdens de solden

  Deze week werden de solden opnieuw op gang getrapt. Nog tot het einde van de maand kan je in heel wat winkels een mooie slag slaan. Onze redactie contacteerde enkele lokale boetiekjes en winkels in Brussel en de Rand en polste naar hun plannen voor de koopjes. Met welke kortingen zijn ze aan de solden begonnen? En mogen we naar het einde toe nog wat meer verwachten? Bij heel wat zaken vind je meteen mooie kortingen, maar ze blijven toch voorzichtig met de hele grote getallen.
 1. Dronken chauffeurs maken brokken. Corona steeds vaker excuus voor uitspattingen: “Twee glazen wijn gedronken? Twee emmers zou ik nog geloofd hebben”
  PREMIUM
  Halle/Liedekerke/Dilbeek/Beersel

  Dronken chauffeurs maken brokken. Corona steeds vaker excuus voor uitspattin­gen: “Twee glazen wijn gedronken? Twee emmers zou ik nog geloofd hebben”

  Als we al eens op stap gaan in coronatijden dan gieten we ons vol met alcohol. Zo leek het toch tijdens een speciale zitting in de politierechtbank in Halle. Tientallen chauffeurs die dronken brokken maakten moesten verschijnen. “Na de lockdown was een feestje pas geslaagd met meer dan 3 promille alcohol in het bloed”, stelde rechter Johan Van Laethem sarcastisch vast. Enkele uitspattingen op een rij.