Tara De Bolle ligt momenteel in het ziekenhuis. Haar toestand is stabiel, maar dokters amputeerden wel haar onderarmen.
Volledig scherm
Tara De Bolle ligt momenteel in het ziekenhuis. Haar toestand is stabiel, maar dokters amputeerden wel haar onderarmen. © rv

33-jarige moeder slachtoffer van vleesetende bacterie: dokters amputeren benen en onderarmen

Vzw Hart voor Tara start een inzamelingsactie voor Tara De Bolle, een moeder van twee kinderen die eind december slachtoffer werd van een vleesetende bacterie. De gevolgen zijn desastreus: Tara lag drie weken in een coma en verloor haar beide benen en onderarmen.

22 reacties

 • jan swaenen

  3 jaar geleden
  Hoe erg is dit, sterkte Tara!! Vreselijk
 • diane roelant

  3 jaar geleden
  Vreselijk,het zal je maar overkomen,heel veel sterkte aan de familie.
 • Astrid D'Hondt

  3 jaar geleden
  Is idd verschrikkelijk, mijn moeder is in 2 dagen tijd gestorven door de vleesetende bacterie. Totaal onverwacht. Veel sterkte Tara ❤
 • José coolsaet

  3 jaar geleden
  De ziekteverzekering moet zonder twijfelen alle onkosten vergoeden, daarvoor dient solidariteit!!!
 • Brigitte Maes

  3 jaar geleden
  Verschrikkelijk!Mijn bijdrage is alvast gestort!
 1. ZWART PUNT. Eindelijk goed nieuws voor kruispunt N8 waar Frank (57) verongelukte: “De steenweg noemen ze niet voor niets de dodensteenweg”
  PREMIUM
  Roosdaal

  ZWART PUNT. Eindelijk goed nieuws voor kruispunt N8 waar Frank (57) verongeluk­te: “De steenweg noemen ze niet voor niets de dodensteen­weg”

  Ze durfde er lange tijd niet te passeren, omdat het ongeval van haar man telkens voorbijflitst. Sabine, echtgenote van Frank Eylenbosch (57) die in 2019 verongelukte op de N8 Ninoofsesteenweg. Meer bepaald op het kruispunt met de Ramerstraat, een zwart punt in onze regio. “Ik hoop dat het kruispunt snel onder handen wordt genomen en conflictvrije verkeerslichten krijgt”, aldus Sabine. En dat zal het geval zijn, maar wel pas in 2023.
 2. REPORTAGE. Cantillon, de laatste historische brouwerij van Brussel: “Mijn schoonvader zei: ‘Op straat geuze schenken? Gij zijt zot’”
  PREMIUM
  Anderlecht

  REPORTAGE. Cantillon, de laatste histori­sche brouwerij van Brussel: “Mijn schoonva­der zei: ‘Op straat geuze schenken? Gij zijt zot’”

  Voor Jean-Pierre Van Roy (80) is geen weg terug: brouwerij Cantillon - zijn levenswerk - is onlosmakelijk verbonden met Brussel en vice versa, geen haar op zijn hoofd denkt er nog aan om Brussel te verlaten. Ondanks zijn leeftijd stapt hij nog gezwind, vertelt hij nog bevlogen en borrelen er daar boven nog altijd ideeën. Op bezoek in de enige historische brouwerij die onze hoofdstad nog telt. “Potverdikke, zei ik. Ik had de oplossing gevonden.”