De rotonde op de Brugsebaan wordt aangepakt
Volledig scherm
De rotonde op de Brugsebaan wordt aangepakt © Joke Couvreur

Werken aan rotonde Brugsebaan gaan nieuwe fase in: N35 gaat volledig dicht

lichterveldeOp maandag 26 april start een nieuwe fase in de riolerings- en wegeniswerken in de Brugsebaan (N32) in Lichtervelde. De aannemer begint dan aan de eigenlijke transformatie van de rotonde naar een kruispunt met verkeerslichten. Die fase zal minstens twee maanden duren en veel hinder met zich meebrengen.

 1. Frans duo mag na ruim 5 maanden de cel verlaten na 18 fietsdiefstallen in Izegem en Roeselare
  Izegem/Roeselare

  Frans duo mag na ruim 5 maanden de cel verlaten na 18 fietsdief­stal­len in Izegem en Roeselare

  Na een verblijf van ruim 5 maanden in de gevangenis mogen twee Franse fietsendieven zich opmaken voor hun vrijlating. De rechter in Kortrijk veroordeelde hen maandag elk tot een celstraf van 18 maanden maar sprak enkel de periode die ze tot nu in voorhechtenis zaten als effectieve straf uit. Hun auto is verbeurd verklaard. De slachtoffers kregen een schadevergoeding toegekend maar de kans dat ze ooit één cent zullen zien, is heel klein. “We hebben geen geld om terug te betalen”, lieten de Fransen weinig aan de verbeelding over.
 2. Izegemse kapster Elena (31) mag met jaar vertraging toch naar Eurovisiesongfestival: “"Ik hoop het haar van Geike of Lady Gaga te mogen stylen”
  PREMIUM
  Izegem

  Izegemse kapster Elena (31) mag met jaar vertraging toch naar Eurovisie­song­fes­ti­val: “"Ik hoop het haar van Geike of Lady Gaga te mogen stylen”

  Ze had de hoop al opgegeven, maar een tijdje terug kreeg de Izegemse kapster Elena Zimina (31) dan toch het goede nieuws dat ze als haarstyliste mee naar het Eurovisiesongfestival mag. Normaal stond die trip vorig jaar gepland, maar toen stak corona er een stokje voor. Zondag vertrekt ze dan toch naar Rotterdam, waar ze een week lang in een ‘kappersbubbel’ zal werken en leven.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan