Hans Roelens, politieinspecteur op rust, naast Maaike Cafmeyer en Dries Heyneman op de set van 'Chantal'
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Roelens, politieinspecteur op rust, naast Maaike Cafmeyer en Dries Heyneman op de set van 'Chantal' © RV

Tot aan zijn pensioen was hij politie-inspecteur, maar nu leert Hans als tomatenboer de cast van ‘Chantal’ hoe ze pistool moeten trekken: “En mijn ‘karakterkop’ zal ook wel geholpen hebben”

LichterveldeZondagavond kunt u op één naar de tweede aflevering van de prettig gestoorde politiereeks ‘Chantal’ kijken. Een van de meest opvallende bijrollen is weggelegd voor Lichterveldenaar Hans Roelens (61). In de reeks speelt hij een tomatenboer, maar ironisch genoeg werkte hij tot aan zijn pensioen zelf als politie-inspecteur. Die ervaring deelde hij met de cast. “Ik leerde Dries (Heyneman - de ‘sheriff’ in de reeks) hoe een politieagent zijn pistool trekt.”

  1. Gers Pardoel trekt zaterdag Kerst #VANRSL muzikaal op gang
    Roeselare

    Gers Pardoel trekt zaterdag Kerst #VANRSL muzikaal op gang

    Kerst #VANRSL wordt zaterdag 10 december afgetrapt door niemand minder dan Gers Pardoel. Op de Grote Markt start Radio 2 die dag met live- uitzendingen. Dit voor een periode van drie weken waarin heel wat toppers komen optreden in Roeselare. Eerder raakte al bekend dat je onder meer Niels Destadsbader, Metejoor, Stan Van Samang, Margriet Hermans, The Starlings en Mama’s Jasje live aan het werk zal kunnen zien in Roeselare. Maar Gers Pardoel, de man achter hits als Bagagedrager en Louise, is een nieuwe naam. Hij staat op zaterdag om 16 uur op het podium op de Grote Markt. Ook naar volgend weekend wordt het trouwens al uitkijken want dan komen De Romeo’s op zaterdag 17 december om 16 uur de Grote Markt in vuur en vlam zetten.