Mike en zijn vriendin Kristin achter de toog van 'Bar Electrolite’.
Volledig scherm
Mike en zijn vriendin Kristin achter de toog van 'Bar Electrolite’. © RV

Themabar van Mike Loose organiseert livestream met manager van R.E.M: “Lichtpuntje voor de fans wereldwijd”

LichterveldeMike Loose van cocktailbar Bar Electrolite zet Lichtervelde op de kaart in de Verenigde Staten. Hij organiseert op 27 december samen met Bertis Downs, de manager van rockband R.E.M, een cocktail- en babbelmoment via Instagram Live. “Op die manier willen we in deze donkere periode een lichtpuntje bieden aan de fans van R.E.M.”

 1. Mike Loose opent pop-upbar opgedragen aan R.E.M., band maakt prompt reclame op internet: “Manager ging zelfs eens langskomen. Ongelofelijk!”
  PREMIUM

  Mike Loose opent pop-upbar opgedragen aan R.E.M., band maakt prompt reclame op internet: “Manager ging zelfs eens langskomen. Ongelofe­lijk!”

  Lichterveldenaar Mike Loose (48) opent vandaag, vrijdag, in de Statiestraat 75 de deuren van een kleine pop-upbar die gewijd is aan de Amerikaanse band R.E.M. Het management kreeg daar lucht van en maakte prompt reclame op de website, Instagram- en Facebookpagina van de groep. En dat is niet alles. “Manager Kevin O’Neill ging misschien eens langskomen”, glundert de superfan. “Als Michael Stipe meekomt, ga ik flauwvallen.”
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt