De gemeenteraad van Lichtervelde
Volledig scherm
De gemeenteraad van Lichtervelde © Sam Vanacker

Schepencollege gaat niet in op vraag van SOMM om beroepsprocedure tegen windmolens Aspiravi te staken

Het gemeentebestuur van Lichtervelde is niet van plan de beroepsprocedure te staken die nog loopt tegen de windmolenplannen van Aspiravi in de Damplasstraat. Die vraag bracht oppositieraadslid Johan Vandenbussche (SOMM) maandagavond op de gemeenteraad.

0 reacties

 1. Koppel krijgt van rechter na enkele maanden cel nog kans om leven te beteren na reeks van 35 oplichtingen bij handelaars in Izegem en Roeselare
  Roeselare/Izegem

  Koppel krijgt van rechter na enkele maanden cel nog kans om leven te beteren na reeks van 35 oplichtin­gen bij handelaars in Izegem en Roeselare

  Na een verblijf van 5 maanden in de gevangenis mag een 32-jarige man uit Roeselare zich opmaken voor zijn vrijlating. Samen met zijn vriendin kreeg hij van de strafrechter in Kortrijk 12 tot 18 maanden celstraf voor een reeks van 35 oplichtingen van handelaars in Roeselare en Izegem. Maar enkel de periode die ze in voorhechtenis zaten, sprak de rechter als effectieve straf uit. De rest blijft voorwaardelijk als ze zich voor hun drugsprobleem laten begeleiden. “Nog één kans”, klonk het bij de rechter.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek