een conceptbeeld van de nieuwe speelzone aan de Finse piste
Volledig scherm
een conceptbeeld van de nieuwe speelzone aan de Finse piste © RV/Gemeente Lichtervelde

Realisatie nieuw speelplein aan Finse piste loopt vertraging op

 1. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.
 2. Vader en zoon Burggraeve bundelen krachten voor dansnamiddagen voor senioren: “Misschien op termijn ook karaoke en thema-avonden”
  Roeselare

  Vader en zoon Burggraeve bundelen krachten voor dansnamid­da­gen voor senioren: “Misschien op termijn ook karaoke en the­ma-avon­den”

  Senioren kunnen vanaf zondag 26 september maandelijks in Hypnosis Dance Academy terecht voor een dansnamiddag met livemuziek. Dit in de stijl van de vele ter ziele gegane feest- en danszalen. Initiatiefnemer Steve Burggraeve (37) bundelt hiervoor de krachten met z’n vader Ghislain (72) die al sinds 1964 de podia afschuimt in binnen- en buitenland. “Zo vullen we niet alleen een leemte op, maar zullen we elkaar nu gegarandeerd ook regelmatig zien”, aldus het duo.