De vrijwilligers van Oxfam Lichtervelde bereidden zich voor op de Oxfam-cadeaudagen in OC De Schouw met een zeefdrukworkshop bij Niek Devos van PrintBaar. De medewerkers lieten er nieuwe t-shirts bedrukken.
Volledig scherm
De vrijwilligers van Oxfam Lichtervelde bereidden zich voor op de Oxfam-cadeaudagen in OC De Schouw met een zeefdrukworkshop bij Niek Devos van PrintBaar. De medewerkers lieten er nieuwe t-shirts bedrukken. © Sam Vanacker

Oxfam cadeaudagen in teken van ‘Faire Feesten’

Oxfam Wereldwinkel Lichtervelde gaat in navolging van de nationale oxfamcampagne voluit voor ‘Faire Feesten’ en pakt weer uit met de jaarlijkse pop-upcadeaudagen in OC De Schouw op zaterdag 14 en zondag 15 december.

0 reacties

  1. Samen rouwen om overleden huisdieren: Johan organiseert rouwcafé De Laatste Kwispel
    PREMIUM
    Beveren

    Samen rouwen om overleden huisdieren: Johan organi­seert rouwcafé De Laatste Kwispel

    Rouwen om een overleden huisdier is en blijft nog altijd een taboe. Daarom organiseert Johan Moerman, bezieler van Dogmatchers, op zaterdag 8 oktober De Laatste Kwispel, een rouwcafé voor de achtergebleven baasjes. In het Beverse Parochiaal Centrum krijgen zij de kans om hun verhaal te doen, herinneringen te delen maar krijgen ze ook een pak praktische info omtrent het verlies van hun huisdier. “Bij voldoende interesse willen we op termijn meer rouwcafés op verschillende locaties opzetten”, aldus Johan.