Aan deze kant van wzc 't Hof in Lichtervelde had een nieuwe vleugel moeten komen met een nieuw dagverzorgingscentrum. Of dat dagverzorgingscentrum er ook komt is hoogst onzeker.
Volledig scherm
Aan deze kant van wzc 't Hof in Lichtervelde had een nieuwe vleugel moeten komen met een nieuw dagverzorgingscentrum. Of dat dagverzorgingscentrum er ook komt is hoogst onzeker. © Sam Vanacker

Oppositie vraagt transparantie over dossier dagverzorgingscentrum

lichterveldeMaandag werd de beslissing om alsnog een vergunning aan te vragen voor de uitbating van een dagverzorgingscentrum bekrachtigd door de OCMW-raad, ook al is er een andere speler die daar (veel) eerder dan de gemeente een vergunning voor heeft gevraagd en gekregen. Oppositiepartij SOMM drong aan op transparantie.

  1. Automobilist vrijgesproken voor weerspannigheid bij alcoholcontrole in Roeselare: “Dankzij de camerabeelden”
    Roeselare/Ingelmunster

    Automobi­list vrijgespro­ken voor weerspan­nig­heid bij alcoholcon­tro­le in Roeselare: “Dankzij de camerabeel­den”

    Een 25-jarige man uit Ingelmunster is door de rechter in Kortrijk vrijgesproken voor weerspannigheid tijdens een alcoholcontrole in Roeselare. Hij weigerde de ademtest, liep weg en botste tegen een agent maar van geweld of agressie was volgens de rechter geen sprake. “Gelukkig hadden we hier camerabeelden, want de agenten beweerden iets anders”, aldus advocate Julie Vandenbogaerde.