Een Ford schoof deels onder een oplegger en raakte ook achteraan zwaar beschadigd.
Volledig scherm
Een Ford schoof deels onder een oplegger en raakte ook achteraan zwaar beschadigd. © LSI

Opnieuw zware botsing aan wegenwerken E403 in Lichtervelde: 2 gewonden

Lichtervelde/Torhout/RoeselareBij een nieuw ongeval aan de wegenwerken op de E403 in Lichtervelde zijn woensdag twee automobilisten gewond geraakt.

  1. Roeselaars Kersthuisje steekt tweeling met spierziekte muzikaal hart onder de riem: “De diagnose dat m’n petekindjes SMA hebben, viel me heel zwaar”
    PREMIUM
    Roeselare

    Roeselaars Kersthuis­je steekt tweeling met spierziek­te muzikaal hart onder de riem: “De diagnose dat m’n petekind­jes SMA hebben, viel me heel zwaar”

    Senne Debaene en Cindy Declercq openen op dinsdag 7 december om 16.30 uur stipt het kerstseizoen met het ontsteken van de lichtjes van het Roeselaarse Kersthuisje langs de Mandellaan. Door de coronaperikelen kan het koppel niet uitpakken met grootse nieuwigheden, maar via hun tijdelijke radiozender voor passerende automobilisten brengen ze wel een heel bijzondere boodschap. “Met één specifiek liedje willen we m’n petekindjes Sibren en Thorben (4) bij wie SMA, dezelfde ziekte als van baby Pia, werd vastgesteld, een hart onder de riem steken”, zegt Senne.