Op de snelweg E403 rond Lichtervelde was het een moeizame ochtendspits.
Volledig scherm
Op de snelweg E403 rond Lichtervelde was het een moeizame ochtendspits. © LSI

Moeilijke ochtendspits op E403 rond Lichtervelde door botsing 9 wagens bij kop-staartongevallen

Lichtervelde/Torhout/ArdooieOp de snelweg E403 tussen Lichtervelde en Torhout was het maandagochtend op de eerste werkdag van de week meteen bumperen geblazen. Oorzaak waren kop-staartaanrijdingen in beide richtingen.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Cadeautjes shoppen en wijn proeven bij Oxfam Wereldwinkel
  Roeselare

  Cadeautjes shoppen en wijn proeven bij Oxfam Wereldwin­kel

  Oxfam Wereldwinkel in de Noordstraat transformeert van zaterdag 10 december tot eindejaar in een cadeauhuis. Het gamma wordt tijdelijk uitgebreid met extra artikelen uit het Zuiden, maar ook de vertrouwde bamboosokken van Thought, kruidenpakketjes van De Kruiderie, producten van Natuurpunt, 11.11.11 en wenskaarten van Unicef blijven in de aanbieding. Daarnaast is er op zaterdag 17 december van 13.30 tot 18 uur de jaarlijkse wijnproeverij, waar Gido Van Imschoot al jouw wijnvragen beantwoordt. De winkel is tijdens de eindejaarsperiode elke dag open van 9 tot 18 uur. Bestellen kan ook via de webshop. Thuislevering is mogelijk.