Twee auto's botsten op het kruispunt van de Koolskampstraat, de Oude Heirweg en de Lichterveldsestraat, op de grens van Lichtervelde en Koolskamp. De bestuurster van de Mercedes raakte lichtgewond, haar peuter hield niets over aan de klap.
Volledig scherm
Twee auto's botsten op het kruispunt van de Koolskampstraat, de Oude Heirweg en de Lichterveldsestraat, op de grens van Lichtervelde en Koolskamp. De bestuurster van de Mercedes raakte lichtgewond, haar peuter hield niets over aan de klap. © Hans Verbeke

Moeder en peuter naar ziekenhuis na stevige klap op kruispunt

Lichtervelde/KoolskampOp het kruispunt van de Koolskampstraat, de Oude Heirweg en de Lichterveldsestraat, op de grens van Lichtervelde en Koolskamp, gebeurde dinsdagvoormiddag een ongeval. Twee auto’s botsten er, één van hen werd tegen een vrachtwagen gekatapulteerd.

  1. Woondienst Regio Roeselare onderzoekt woonnoden en -behoeften van alleenwonenden en éénoudergezinnen
    Roeselare

    Woondienst Regio Roeselare onderzoekt woonnoden en -behoeften van alleenwo­nen­den en éénouderge­zin­nen

    Alleenwonenden en éénoudergezinnen hebben het vaak moeilijk op de woningmarkt. De Woondienst Regio Roeselare wil graag meer inzicht krijgen in de noden en behoeften van deze doelgroep om toekomstige beleidsbeslissingen hierop te kunnen afstemmen. Daarom stelden ze een bevraging op. Behoor jij tot deze doelgroep? De bevraging invullen kan op https://nl.surveymonkey.com/r/MCWWV5B.