Twee auto's botsten op het kruispunt van de Koolskampstraat, de Oude Heirweg en de Lichterveldsestraat, op de grens van Lichtervelde en Koolskamp. De bestuurster van de Mercedes raakte lichtgewond, haar peuter hield niets over aan de klap.
Volledig scherm
Twee auto's botsten op het kruispunt van de Koolskampstraat, de Oude Heirweg en de Lichterveldsestraat, op de grens van Lichtervelde en Koolskamp. De bestuurster van de Mercedes raakte lichtgewond, haar peuter hield niets over aan de klap. © Hans Verbeke

Moeder en peuter naar ziekenhuis na stevige klap op kruispunt

Lichtervelde/KoolskampOp het kruispunt van de Koolskampstraat, de Oude Heirweg en de Lichterveldsestraat, op de grens van Lichtervelde en Koolskamp, gebeurde dinsdagvoormiddag een ongeval. Twee auto’s botsten er, één van hen werd tegen een vrachtwagen gekatapulteerd.

 1. Nostalgie op Parkies met ABBA4U
  Roeselare

  Nostalgie op Parkies met ABBA4U

  De Parkies zijn op vrijdag 12 augustus al aan hun voorlaatste Roeselaarse optreden van deze zomer toe. In het St. Sebastiaanspark treedt dan ABBA4U op. Deze achtkoppige live band bestaat uit professionele muzikanten die allemaal hun sporen verdiend hebben bij tal van artiesten uit het Belgische muzieklandschap zoals K’s Choice, Vaya Con Dios, Gunther Neefs en Soulsister. Samen brengen ze als eerbetoon aan ABBA de hits van de Zweedse popgroep. Een memorabele avond vol ambiance en nostalgie voor jong en oud is dus nu al verzekerd. Iedereen is vanaf 19 uur welkom in het park aan de Kattenstraat. Het optreden is gratis.
 2. TERRASTIP. SENSI in Ruddervoorde: "Dineren en slapen op een prachtig kasteeldomein”
  PREMIUM
  Ruddervoorde/Zwevezele

  TERRASTIP. SENSI in Ruddervoor­de: "Dineren en slapen op een prachtig kasteeldo­mein”

  Het is zo rustig gelegen dat zelfs je internetverbinding er af en toe wegvalt. Wie even alle zorgen achter zich wil laten, kan nog tot en met zondag terecht in pop-up SENSI in Ruddervoorde. Chefs Steven Devriendt en Tursen Ringston maken op het kasteeldomein van de Lakebossen eten klaar op een houtgestookte buitenkeuken. De glampingtenten in het bos maken de ervaring helemaal af.