Lorenzo Charle en Robin De Soete openen een zomerbar bij discotheek Place2party
Volledig scherm
Lorenzo Charle en Robin De Soete openen een zomerbar bij discotheek Place2party © Sam Vanacker

Lorenzo en Robin van discotheek Place2Party openen straks zomerbar: “Ondanks de lange sluiting laten we de moed niet zakken”

Lichtervelde/TorhoutAl anderhalf jaar is het erg stil in discotheek Place2Party, maar Lorenzo Charle en zijn broer Robin De Soete blijven hoopvol richting de toekomst kijken. Het duo opent op vrijdag 18 juni een nieuwe zomerbar naast de discotheek. “We kijken er naar uit om onze klanten eindelijk terug te kunnen zien”

  1. Dovy Natourcriterium herdenkt slachtoffers noodweer en prijst vaccinatievrijwilligers: “Kracht van de koers, de vrijwilligers en de solidariteit”
    Roeselare

    Dovy Natourcri­te­ri­um herdenkt slachtof­fers noodweer en prijst vaccinatie­vrij­wil­li­gers: “Kracht van de koers, de vrijwilli­gers en de solidari­teit”

    Het elfde Dovy Natourcriterium, gewonnen door groene trui Mark Cavendish, zal ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaan als de warmste editie tot nu toe. Niet alleen door de zomerse temperaturen, maar eveneens dankzij een beklijvende minuut stilte om de slachtoffers van het recente noodweer te herdenken en een symbolisch dankjewel aan de vele vrijwilligers in het vaccinatiecentrum door één van hen het startschot te laten geven.