Stand-upcomedian Hans Cools wint de 10de Lunatic Comedy Award en treedt daarmee in het spoor van onder meer Bert Kruismans, Lieven Scheire, Philippe Geubels, Jens Dendoncker en Lukas Lelie.
Volledig scherm
Stand-upcomedian Hans Cools wint de 10de Lunatic Comedy Award en treedt daarmee in het spoor van onder meer Bert Kruismans, Lieven Scheire, Philippe Geubels, Jens Dendoncker en Lukas Lelie. © Foto Vanacker

Lichterveldenaar Hans Cools wint 10de Lunatic Comedy Awards

Eerder schopte hij het al tot in de halve finale van Humo’s Comedy Cup en zaterdagavond is Lichterveldenaar Hans Cools als winnaar uit de bus gekomen op de tiende editie van de Lunatic Comedy Awards in Gent. Daarmee treedt hij in het spoor van onder andere Philippe Geubels, Jens Dendoncker en Lukas Lelie. 

0 reacties

 1. Aantal opgenomen coronapatiënten AZ Delta daalt gestaag
  Roeselare / Menen / Torhout

  Aantal opgenomen coronapa­tiën­ten AZ Delta daalt gestaag

  Het aantal opgenomen coronapatiënten in het AZ Delta is de afgelopen week lichtjes gedaald. Vorige week werden nog 90 besmette patiënten verzorgd in het AZ Delta. Eén week later zijn er dat nog 79. Het aantal opgenomen coronapatiënten daalt dus lichtjes. Op de dienst intensieve zorg blijft het aantal coronapatiënten ongeveer gelijk. Vorige week ging het om 18 patiënten, momenteel zijn het er 20. De coronapatiënten worden verzorgd in de campussen in Roeselare, Menen en Torhout. De cijfers zijn hoopgevend, maar de echte daling is duidelijk nog niet ingezet.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen