De brandweer van de zone Midwest snelde ter plaatse om de omgeving van het ongeval in Lichtervelde te beveiligen.
Volledig scherm
De brandweer van de zone Midwest snelde ter plaatse om de omgeving van het ongeval in Lichtervelde te beveiligen. © Hans Verbeke

Landelijke buurt tijdlang zonder stroom na klein ongeval

LichterveldeEen hapering met een aardappelmachine zorgde ervoor dat donderdagnamiddag voor dat enkele bewoners van de Kleine Zwevezelestraat in Lichtervelde zonder stroom vielen.

 1. Damberdstraat overdag dicht voor doorgaand verkeer
  Roeselare

  Damberd­straat overdag dicht voor doorgaand verkeer

  De Damberdstraat wordt vanaf vandaag, maandag 20 september, tot en met vrijdag 24 september afgesloten ter hoogte van nummer 8 voor het plaatsen van schrijnwerk. De werken worden iedere werkdag pas opgestart na 8.30 uur. ’s Avonds wordt de straat terug opengesteld voor het verkeer. De Damberdstraat blijft wel steeds toegankelijk voor het plaatselijk verkeer. Bewoners kunnen steeds tot aan hun woning rijden. Doorgaand verkeer dient de omleiding te volgen via de Vijfwegenstraat en de Vredestraat.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.