Een kleine tweehonderd kinderen tekenden present op de Buitenspeeldag in Lichtervelde.
Volledig scherm
Een kleine tweehonderd kinderen tekenden present op de Buitenspeeldag in Lichtervelde. © Sam Vanacker

Kinderen leven zich uit op Buitenspeeldag

Op de jeugdsite in de Leysafortstraat verzamelden woensdagnamiddag zowat tweehonderd kinderen voor de jaarlijkse Buitenspeeldag. 

0 reacties

 1. Roeselaarse Dierenvrienden organiseren hondenwandeling op pinkstermaandag
  Rumbeke

  Roeselaar­se Dieren­vrien­den organise­ren hondenwan­de­ling op pinkster­maan­dag

  De Roeselaarse Dierenvrienden organiseren na het moeilijke coronajaar 2020 de derde editie van hun (honden)wandeling. Deelnemen kan zowel met als zonder hond. Er zijn drie uitgepijlde parcours voorzien: 4,3, 6 en 9 kilometer. De twee kortste routes zijn ook geschikt voor rolstoelgebruikers. Starten doe je aan zaal Den Hazelt in de Pastoor Slossestraat 1 in Rumbeke. Wandelen doe je in je eigen bubbel en iedereen vertrekt op z’n eigen tempo. Inschrijven kan tussen 9 en 15 uur. Deelnemen kost drie euro. Die centen gaan rechtstreeks naar de vereniging. Voor de eerste 150 ingeschreven deelnemers die betaald hebben is een goodiebag voorzien. Doorlopend kan je genieten van verfrissende dranken en lekkere pasta’s aan democratische prijzen. Inschrijven kan via info@deroeselaarsedierenvrienden.be of 0474/18.70.13.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"