De U17 van KFC Lichtervelde
Volledig scherm
De U17 van KFC Lichtervelde © RV

Gemeente huldigt U17 KFC Lichtervelde voor kampioenstitel

LichterveldeDe gemeente heeft de U17 van KFC Lichtervelde in de bloemetjes gezet in het gemeentehuis. De ploeg veroverde net als de U21 de kampioenstitel.

 1. Krottegemse tuinconcerten gaan last minute indoor
  Roeselare

  Krottegem­se tuinconcer­ten gaan last minute indoor

  De concerten die op zaterdag 25 juni in verschillende Krottegemse tuinen zouden plaatsvinden, worden door de barre weersvoorspellingen verplaatst naar café Breda Viva La Vie aan de Onze-Lieve-Vrouwemarkt. “Tuinconcerten vinden we te riskant dus schakelen we naar plan B”, aldus organisator Guido Declercq. Het uurrooster en de line-up blijven wel ongewijzigd. Dat betekent dat je om 14 uur kan genieten van Tristan Driessens & Michalis Kouloumis feat. Miriam Encinas Laffitte, Jonas Winterland om 15.30 uur solo op het podium staat en folkgroep Malahide om 17 uur hun ding doet in café Breda Viva la Vie. De concerten zijn gratis. Meer info op https://www.vivial.be/2022/03/27/tuinconcerten-krottegem.
 2. De Schaduw trapt de zomer af aan de waterkant
  Ardooie

  De Schaduw trapt de zomer af aan de waterkant

  Cultuurkapel De Schaduw trapt de zomervakantie op zondag 3 juni opnieuw af met Waterkant. De ingrediënten blijven hetzelfde als de voorbije edities: een vijver, een stukje gras, een beetje zon, een aperitiefje, een barbecue, een picknick én een optreden. Voor de iets kleinere volwassenen zijn er klim-, klauter-, vaar-, spring- en schommelmogelijkheden. De picknick is gratis, maar vooraf reserveren is verplicht. Dit kan via https://www.deschaduw.be/programma/waterkant7. De organisatoren voorzien de drankjes en de barbecues. Wie wil kan gerust zelf een stukje vlees meebrengen om op de rooster te leggen. Vergeet bovendien je zwemgerief niet. Waterkant vindt plaats aan de vijver vlakbij de cultuurkapel aan de Wezestraat.