De fietszone in de Marktstraat begint halfweg de straat, maar dat wordt nu uitgebreid naar de hele lengte van de straat
Volledig scherm
De fietszone in de Marktstraat begint halfweg de straat, maar dat wordt nu uitgebreid naar de hele lengte van de straat © Sam Vanacker

Fietszone Marktstraat wordt uitgebreid

lichterveldeDe gemeenteraad van Lichtervelde keurde maandagavond het nieuwe mobiliteitsplan goed. Dat plan omvat onder meer de gewijzigde verkeerscirculatie aan het station en de twee grote fietszones die in september ingevoerd werden. Op dezelfde gemeenteraad werd besloten om de fietszone in het centrum licht uit te breiden.

 1. In het spoor van huisarts Christophe Depamelaere in ‘Dag Dokter’ op VIER: “Een goeie vertrouwensband met je patiënten, dat is belangrijk”
  Wingene

  In het spoor van huisarts Christophe Depamelae­re in ‘Dag Dokter’ op VIER: “Een goeie vertrou­wens­band met je patiënten, dat is belangrijk”

  Op televisiezender VIER start op 1 februari een nieuw realityprogramma waarbij de lotgevallen van veertien Vlaamse huisartsen in beeld komen. In het programma, dat opgenomen werd voor de coronacrisis, komt ook de bekendste huisarts van Wingene aan bod. “Bij elke raadpleging werd toestemming gevraagd aan de patiënt om te filmen”, zegt Christophe Depamelaere.
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt