Ergotherapeute Veerle Cools telt de rollators.
Volledig scherm
Ergotherapeute Veerle Cools telt de rollators. © Sam Vanacker

Eerste ‘rollatortreffen’ krijgt 52 rollators op een rij

Rollators waren heer en meester op de Lichterveldse zorgsite woensdagnamiddag, waar woon-en zorgcentrum ’t Hof en dienstencentrum De Ploeg de handen in elkaar sloegen voor een eerste ‘rollatortreffen’. Bij wijze van stunt werden alle aanwezige looprekjes buiten wiel tegen wiel gezet, goed voor een lange rij van 52 rollators.

0 reacties

 1. Jan staat al 25 jaar aan het roer van Italiaans restaurant: “Gestart als 17-jarige aan de afwas. San Marco, dat is voor het leven”
  Roeselare

  Jan staat al 25 jaar aan het roer van Italiaans restaurant: “Gestart als 17-jarige aan de afwas. San Marco, dat is voor het leven”

  Jan Leveugle (54) viert z’n 25ste jaar als zaakvoerder van San Marco. Maar z’n band met het Italiaans restaurant in de Canada Gallerij gaat veel verder terug in de tijd, want Jan begon er als jobstudent op z’n zeventiende. Hoewel de coronamaatregelen hem al maandenlang verbieden om klanten te ontvangen, weigert Jan te spreken over een jubileum in mineur. “Ik kreeg de voorbije dagen heel veel felicitaties van klanten en moet bekennen dat het niet droog heb gehouden”, lacht hij.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug