De snelweg werd na de autobrand afgesloten tussen Torhout en Lichtervelde in de richting van Doornik. Dat veroorzaakte een flinke file en lange wachttijden.
Volledig scherm
De snelweg werd na de autobrand afgesloten tussen Torhout en Lichtervelde in de richting van Doornik. Dat veroorzaakte een flinke file en lange wachttijden. © Hans Verbeke

E403 dicht tussen Torhout en Lichtervelde na brand van auto op aardgas

Lichtervelde/TorhoutHet verkeer op de E403 tussen Torhout en Lichtervelde zat dinsdagavond een uur zwaar in de knoop door een autobrand.

 1. Dovy Natourcriterium verhuist in 2024 wellicht naar Polenplein: “Maar eerst willen we volgend jaar de gele trui en wereldkampioen Evenepoel aan de start”
  PREMIUM
  Roeselare

  Dovy Natourcri­te­ri­um verhuist in 2024 wellicht naar Polenplein: “Maar eerst willen we volgend jaar de gele trui en wereldkam­pi­oen Evenepoel aan de start”

  13 is volgens velen een ongelukgetal, maar niet voor de vzw Roeselare Koerst. Op 25 juli 2023 tekenen zij voor de organisatie van het 13e Dovy Natourcriterium in Roeselare en dat moet opnieuw een knaller van formaat worden. Epicentrum van het gebeuren wordt voor een allerlaatste keer de Moermanparking, terwijl het criterium voor het eerst voorafgegaan zal worden door een vedettenkoers. Bovendien wil de vzw absoluut de gele trui en wereldkampioen Evenepoel aan de start.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.