Nick met een van zijn grillige, futuristisch ogende kunstwerken.
Volledig scherm
Nick met een van zijn grillige, futuristisch ogende kunstwerken. © Foto Couvreur

"De computer is mijn penseel"

Pas 33 is hij, maar de grillige, futuristisch ogende computerkunstwerken van Nick Ervinck veroveren langzaam maar zeker de wereld. New York, Texas, Shanghai, Madrid, Rio De Janeiro, Wenen, Berlijn en Tokio - de ene tentoonstelling nog prestigieuzer dan de andere. "Ik ben op het juiste moment geboren: één voet in het verleden, één in de toekomst."

 1. Bowling- en biljartzaken tellen af naar heropening: “Al had een sluiting nooit mogen gebeuren”
  PREMIUM
  Roeselare / Ingelmunster

  Bowling- en biljartza­ken tellen af naar heropening: “Al had een sluiting nooit mogen gebeuren”

  Nog heel even en niet alleen subtropische zwembaden en binnenspeeltuinen mogen heropenen. Vanaf vrijdag mogen er ook weer ballen rollen en dartspijltjes in het rond vliegen en daar zijn de bowling- en biljartzaken maar wat bij mee. Alleen blijft het toch wat knagen: “We waren weer maar eens de dupe, terwijl de grote bron van besmettingen niet bij ons te vinden is.”
 1. Philippe, Jozef en Jessica stappen 1.000 kilometer ten voordele van vzw Onze Kinderen: “Niet wij, maar zij zijn de helden”
  PREMIUM
  Roeselare

  Philippe, Jozef en Jessica stappen 1.000 kilometer ten voordele van vzw Onze Kinderen: “Niet wij, maar zij zijn de helden”

  Philippe Malysse, Jozef Verbrugge en Jessica Bolle stappen in juli en augustus 1.000 kilometer door Frankrijk, Spanje en Portugal. Die uitdaging gaat het trio aan ten voordele van de Rumbeekse vzw Onze Kinderen. Tal van lokale ondernemers sprongen ondertussen op hun kar onder wie ook immokantoor Stragimo dat dit jaar 45 jaar bestaat en al hun cliënten van de voorbije jaren oproept om een duit in het zakje te doen ten voordele van de organisatie actief binnen de bijzondere jeugdzorg.
 2. Uitbreidingsperikelen doen modezaak Miss Marie tijdelijk uitwijken naar Brugge: “We hopen ten laatste in april te heropenen in Roeselare”
  PREMIUM
  Roeselare/Brugge

  Uitbrei­dings­pe­ri­ke­len doen modezaak Miss Marie tijdelijk uitwijken naar Brugge: “We hopen ten laatste in april te heropenen in Roeselare”

  Lore Snijkers en Maxim Bille (beiden 25) hadden 2022 feestelijk willen aftrappen met de heropening van hun drastisch uitgebreide kledingzaak Miss Marie. Maar bij de verbouwingen aan het pand langs de Roeselaarse Delaerestraat botste het koppel op een stevige tegenslag waardoor de heropening opschuift richting voorjaar. Om hun aangekochte collecties toch aan de man te brengen, en opnieuw fysiek contact te hebben met hun klanten, openen Lore en Maxim vandaag een pop-up in het Brugse stadscentrum.