Henri Van Ryssel en Frauke Desplenter van De Burgersgilde, samen met brouwer Jef Pirens.
Volledig scherm
Henri Van Ryssel en Frauke Desplenter van De Burgersgilde, samen met brouwer Jef Pirens. © rv

Burgersgilde plant muziektheater met grootste hits van Queen én lanceert eigen biertje: “Een kratje ‘Kroaker’ in huis halen kan nu al”

lichterveldeAls de omikronvariant geen roet in het eten gooit, brengt De Burgersgilde in april 2022 met ‘De Killer Queen’ een groots opgezette musical op de planken in OC De Schouw. Om die productie nu al wat kracht bij te zetten, lanceert de harmonie ‘met ’Kroaker’ een eigen biertje. 

  1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
    Jobat

    De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

    Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.