Brand Perneel verlaat de gemeentepolitiek
Volledig scherm
Brand Perneel verlaat de gemeentepolitiek © Sam Vanacker

Brand Perneel neemt afscheid van de gemeentepolitiek: “Ik word zaterdag 81 jaar”

LichterveldeBrand Perneel (81), een van de oprichters van de lokale N-VA-afdeling, verdwijnt van het politieke toneel in Lichtervelde. Daarmee verliest de gemeenteraad niet alleen haar ouderdomsdeken, maar wellicht ook een van de meest zorgvuldige raadsleden. Hij wordt opgevolgd door partijgenoot Koenraad Coussée.

 1. Rapport van Ventilus-intendant hakt geen knopen door: juridische risico’s verbonden aan beide opties
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Rapport van Ventilus-intendant hakt geen knopen door: juridische risico’s verbonden aan beide opties

  In het definitieve rapport van Ventilus-intendant Guy Vloebergh, dat hij halfweg maart overmaakte aan de Vlaamse regering, staat geen duidelijke voorkeur voor een bovengrondse dan wel een ondergrondse lijn. Over de inhoud van het rapport werd nog niet gecommuniceerd, maar het document zou wel circuleren in regeringskringen. Dat schrijft De Tijd. Verwacht wordt dat de Vlaamse regering in de komende weken de knoop doorhakt.
 2. Origineel tafelen: pop-up restaurant legt je deze zomer culinair in de watten in serres op de Coninckplein
  PREMIUM
  Roeselare

  Origineel tafelen: pop-up restaurant legt je deze zomer culinair in de watten in serres op de Coninck­plein

  De origineelste plek in de regio om culinair te genieten? Dat wordt deze zomer wellicht het Roeselaarse de Coninckplein. Pop-up restaurant SERRE strijkt er van 24 juni tot 14 augustus neer met elf serres waar je zowel zal kunnen lunchen als dineren. “We gaan steeds op zoek naar locaties die tot de verbeelding spreken en deze oase van groen, pal in het centrum van de stad, is echt de perfecte plek om onze gasten op en top culinair te verwennen”, stelt Xavier Englebert, algemeen manager van SERRE.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.