De bewoners van de Zwevezelestraat en de Koolskampstraat in Lichtervelde hebben het gehad met het zwaar doorgaand verkeer
Volledig scherm
De bewoners van de Zwevezelestraat en de Koolskampstraat in Lichtervelde hebben het gehad met het zwaar doorgaand verkeer © Sam Vanacker

Bewoners Zwevezelestraat en Koolskampstraat willen af van doorgaand vrachtverkeer: “3.508 vrachtwagens denderen elke week langs de deur”

LichterveldeDe bewoners van de Zwevezelestraat en de Koolskampstraat hebben het gehad met het vele vrachtverkeer voor hun deur. Tweehonderd gezinnen hebben een affiche opgehangen aan hun raam en verenigden zich in een actiecomité. Ze willen dat het gemeentebestuur zo snel mogelijk een tonnagebeperking invoert. 

  1. Griezelen in Zuid West-Vlaanderen: negen tips voor een geslaagde Halloween
    PREMIUM
    Zuid West-Vlaanderen

    Griezelen in Zuid West-Vlaanderen: negen tips voor een geslaagde Halloween

    Het griezeligste feest van het jaar nadert met rasse schreden. Aan heel wat Vlaamse voordeuren kun je nu al pompoenen, spoken of heksen spotten, terwijl wij onze keukenkast alvast aanvulden met wat extra snoep. De gevolgen van corona dunden het traditioneel rijke aanbod in het zuiden van West-Vlaanderen ook dit jaar helaas wat uit, maar dat neemt niet weg dat er flink gegriezeld kan worden in aanloop naar 31 oktober.