Van de aangereden Citroën Berlingo bleef niet veel meer over, bij de botsing op de E403 in Lichtervelde
Volledig scherm
Van de aangereden Citroën Berlingo bleef niet veel meer over, bij de botsing op de E403 in Lichtervelde © Hans Verbeke

Bestelwagen knalt op auto op invoegstrook, extra file op E403 in Lichtervelde

Lichtervelde/ZwevegemEen zwaar ongeval heeft donderdagvoormiddag file veroorzaakt op de E403 in Lichtervelde richting Brugge. Er vielen twee gewonden, maar de balans had veel zwaarder kunnen zijn. Een aanhangwagen die was losgeraakt door het ongeval, reed alleen verder en kwam pas honderd meter verder tot stilstand.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Hugo Verrieststraat drie dagen onderbroken
  Roeselare

  Hugo Verriest­straat drie dagen onderbro­ken

  De Hugo Verrieststraat zal van dinsdag 6 december tot vrijdag 9 december onderbroken zijn aan huisnummer 39 voor het uitvoeren van een rioolaansluiting. Parkeren aan de werkzone zal tijdelijk niet mogelijk zijn. Het verkeer moet een omleiding volgen via de Cichoreistraat, Rondekomstraat, Zijstraat, Handelsstraat en de Gasthuisstraat naar de Brugsesteenweg in de ene richting en via de Adriaen Willaert, Noordstraat en Kokelaarstraat in de andere richting.