Onder meer olympisch zwemkampioen Fred Deburghgraeve wordt geïnterviewd.
Volledig scherm
Onder meer olympisch zwemkampioen Fred Deburghgraeve wordt geïnterviewd. © Sam Vanacker

Bekende en minder bekende Lichterveldenaars twee dagen in de ether

Twee dagen lokale radio voor en door Lichterveldenaars: daarvoor werdf zaterdagochtend om klokslag 10 uur het startschot gegeven. De mobiele studio van Radio Lichtervelde - een initiatief van het Lichterveldse Buurtpunt - staat nog tot en met zondagavond ter hoogte van de voormalige ast in de Weststraat.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. Beveiligingsexpert Alertis breidt hoofdvestiging uit en neemt Gas Applications & Services over: “Nu investeren om verdere groei mogelijk te maken”
  Roeselare

  Beveili­gings­ex­pert Alertis breidt hoofdvesti­ging uit en neemt Gas Applicati­ons & Services over: “Nu investeren om verdere groei mogelijk te maken”

  Alertis, specialist in technologische beveiliging en marktleider in brandbeveiliging, versterkt zich met sectorgenoot Gas Applications & Services uit Sint-Lambrechts-Woluwe. Tegelijk breidt de hoofdzetel langs de Kruisboommolenstraat uit. “Met deze overname en de uitbreiding van onze kantoren zetten we onze ambitie kracht bij. We willen met onze oplossingen de onbetwiste nummer één worden in service en connectiviteit in het domein van de technologische beveiliging”, aldus Guy Slagmulder, directeur van Alertis.
 3. Radio Bingo organiseert smakelijke sinterklaaswedstrijd
  Roeselare

  Radio Bingo organi­seert smakelijke sinter­klaas­wed­strijd

  De Roeselaarse Radio Bingo (97.4 fm) lanceert samen met Broodbar Tastoe op maandag 23 november een sinterklaaswedstrijd waarbij kinderontbijtmanden te winnen zijn. Deze zullen in het sinterklaasweekend bezorgd worden. Van maandag 23 tot en met zondag 29 november kun je meespelen op de radio of online op de website en Facebookpagina van Radio Bingo. Met deze wedstrijd wil Radio Bingo kinderen in coronatijden verrassen en tegelijk ook de lokale handel ondersteunen en hun diensten en lokale producten in de kijker zetten.
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"