Anderhalf jaar na haar dood vond zaterdag in OC De Schouw een afscheidsplechtigheid plaats voor cafébazin Marie-Claire Dheedene.
Volledig scherm
PREMIUM
Anderhalf jaar na haar dood vond zaterdag in OC De Schouw een afscheidsplechtigheid plaats voor cafébazin Marie-Claire Dheedene. © vdi

Bekende cafébazin ‘Claire van den Appel’ krijgt anderhalf jaar na dood alsnog pakkend afscheid: “Mensen verdienen het op een mooie manier van haar afscheid te nemen”

LichterveldeMet muziek van sopraan Astrid Stockman, poëzie van Wim Opbrouck en warme woorden van burgemeester Ria Beeusaert-Pattyn. Zo nam Lichtervelde zaterdag anderhalf jaar na de dood van Marie-Claire Dheedene afscheid van haar bekendste cafébazin. Goede vriend Johan Vandenberghe beloofde een reeks verrassingen tijdens de plechtigheid en hield meer dan woord.

  1. David Breyne vervolledigt directieteam Klein Seminarie
    Roeselare

    David Breyne vervolle­digt directie­team Klein Seminarie

    Het directieteam van het Klein Seminarie is compleet. Voortaan versterkt David Breyne (42) het directieteam van de middelbare school aan de Zuidstraat als adjunct-directeur. Dit aan de zijde van directeur Carla Obin en directeur-eindverantwoordelijke Eva Stael. Breyne woont in Wevelgem en was leraar Frans en aardrijkskunde in Brugge en Waregem. Daarnaast coördineerde hij de pastorale werkgroep, de vakgroep Moderne Talen & de werkgroep feedback. Hij volgde diverse pedagogische masterclasses en heeft het diploma Hogere Opvoedkundige Studiën.