LICHTERVELDE: aan het op- en afrittencomplex van de E403 en de Koolskampstraat kwam het tot een botsing tussen twee voertuigen.
Volledig scherm
LICHTERVELDE: aan het op- en afrittencomplex van de E403 en de Koolskampstraat kwam het tot een botsing tussen twee voertuigen. © LSI

Automobiliste gewond bij botsing aan op- en afrittencomplex E403 in Lichtervelde

LichterveldeOp het op- en afrittencomplex van de E403 in Lichtervelde is donderdagavond een automobiliste gewond geraakt bij een ongeval. De botsing zorgde voor heel wat verkeershinder tijdens de late avondspits.

 1. Zo VeloVeilig is Lichtervelde: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Lichtervelde

  Zo VeloVeilig is Lichtervel­de: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Lichtervelde hebben 29 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.