De cocktailkaart op de toog van Bar Electrolite komt overeen met de nummers op het R.E.M.-album 'New adventures in Hi-Fi’.
Volledig scherm
De cocktailkaart op de toog van Bar Electrolite komt overeen met de nummers op het R.E.M.-album 'New adventures in Hi-Fi’. © Mike Loose

Amerikaanse megaband R.E.M. promoot cocktails van pop-upbar Electrolite: “De manager wil al op bezoek komen naar Lichtervelde”

LichterveldeMike Loose en Kristin Potargent blijven Lichtervelde op de wereldkaart zetten met hun R.E.M.-themabar. Het management van de Amerikaanse band, waarmee ze ondertussen een heel goede band hebben, maakte reclame voor Bar Electrolite op hun socials. De kleine cocktailbar is voortaan twee maanden lang elke donderdag en vrijdag open voor het publiek.

  1. Knack Volley Roeselare start nieuw seizoen met vernieuwde viplounge en kersverse supportersvereniging: “The Blue Wall wil afstand tussen spelers en supporters kleiner maken”
    Roeselare

    Knack Volley Roeselare start nieuw seizoen met vernieuwde viplounge en kersverse supporters­ver­e­ni­ging: “The Blue Wall wil afstand tussen spelers en supporters kleiner maken”

    Knack Volley Roeselare trapt zaterdag de competitie af met een match tegen Haasrode Leuven. Als opwarmertje werden donderdagavond twee nieuwigheden voorgesteld op Schiervelde: de viplounge die compleet in het nieuw zit en The Blue Wall, een nieuwe supportersvereniging, die voor nog meer beleving wil zorgen tijdens de wedstrijden.