POER zorgt er alvast voor dat jij kan aperitieven vanuit je kot.
Volledig scherm
PREMIUM
POER zorgt er alvast voor dat jij kan aperitieven vanuit je kot. © POER

Afhalen of bestellen in Lichtervelde? Gemeente bundelt de mogelijkheden

Lichtervelde wil de lokale ondernemers tijdens de coronacrisis steunen met een nieuw initiatief. Op de website van de gemeente staat sinds kort een kaartje waarop het gemeentebestuur alle zaken met afhaal-en bestelmogelijkheden op Lichtervelds grondgebied hoopt te kunnen bundelen. Onze journalisten gingen op pad en gingen na wat de verschillende takeaway-mogelijkheden zijn in jouw buurt. 

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. “Verkleed je in je favoriete muziekgroep en/of zanger”: Rode Lopers nemen organisatie Santarun over en trekken volop kaart van beleving
  Roeselare

  “Verkleed je in je favoriete muziek­groep en/of zanger”: Rode Lopers nemen organisa­tie Santarun over en trekken volop kaart van beleving

  De Santarun neemt een nieuwe start. Dit dankzij De Rode Lopers die voortaan de organisatie op zich nemen en bovendien uitpakken met een volledig nieuw concept voor de laatste loopwedstrijd van het jaar. Die staat geprogrammeerd op woensdag 28 december. Er wordt volop ingezet op beleving, sfeer en gezelligheid, en als klap op de vuurpijl maken deelnemers die zich verkleden in hun favoriete muziekgroep en/of zanger kans op mooie prijzen. “We mikken op minstens 1.500 deelnemers”, aldus De Rode Lopers.