45 oude BMW's verzamelden zondag aan OC De Schouw voor een rondrit.
Volledig scherm
45 oude BMW's verzamelden zondag aan OC De Schouw voor een rondrit. © Birger Huughe

Afgeslankte versie van BMW-oldtimermeeting aan OC De Schouw

Zondag organiseerde de Lichterveldse vereniging BMW Our Passion een afgeslankte versie van de jaarlijkse ‘Meet & Drive’, een oldtimerrit voor BMW’s van het bouwjaar 1992 en vroeger. Door de coronamaatregelen werd het een aangepaste ‘light’-editie.

 1. Pizza Aversa opent na Tielt en Wingene straks derde vestiging in Roeselare: “We geloven in de toekomst”
  Roeselare/Wingene/Tielt

  Pizza Aversa opent na Tielt en Wingene straks derde vestiging in Roeselare: “We geloven in de toekomst”

  Het gaat erg snel voor Jaspreet Singh van Pizza Aversa in Tielt. Pas zeven maanden geleden openden hij en zijn vrouw Kimberley een tweede vestiging in Wingene, maar nu al zijn er plannen voor een derde filiaal in Roeselare. Dat komt tegen de zomer van 2021 in een huurpand op de hoek van de Zuidstraat en de Iepersestraat. “Net als in Tielt en Wingene is het de bedoeling om rond kerst gratis pizza’s te schenken aan mensen die het moeilijker hebben.”
 2. Nieuwe bedrijfsnaam en fabriek voor specialist in ‘Opening Doors’, Arlu zoekt meteen bijkomend personeel
  Ardooie

  Nieuwe bedrijfs­naam en fabriek voor specialist in ‘Opening Doors’, Arlu zoekt meteen bijkomend personeel

  De samensmelting van de bedrijven Argent Alu nv en Louage & Wisselinck is nu echt compleet. Beide brengen hun merknamen, Argenta (voor alle binnenproducten) en ROB (als merk voor buitenoplossingen), voortaan onder in de nieuwe koepelfirma ‘Arlu’. De slogan ‘Opening Doors’- ‘opent deuren’ dus- blijft net zoals beide merken behouden. Samen met de ingebruikname van de nieuwe productiesite op bedrijventerrein Ter Vlucht betekent dit een nieuwe stap voorwaarts in de uitbouw van het bedrijf, dat gespecialiseerd is in alles wat met deuren te maken heeft.
 1. Hinder in Oude Zilverbergstraat door bouwwerkzaamheden
  Rumbeke

  Hinder in Oude Zilver­bergstraat door bouwwerk­zaam­he­den

  De Oude Zilverbergstraat zal op vrijdag 5 maart worden afgesloten voor het gieten van funderingen met een betonpomp. Dit ter hoogte van huisnummer 105. De straat zal steeds toegankelijk zijn voor het plaatselijk verkeer. Alle bewoners zullen tot aan hun woning kunnen rijden. Doorgaand verkeer dient de omleiding via de Wagen- en de Bergstraat te volgen. Op dinsdag 23 maart wordt de Oude Zilverbergstraat opnieuw op dezelfde plek afgesloten voor het gieten van een keldervloer met een betonpomp. Voor zowel het plaatselijk als het doorgaand verkeer gelden dan dezelfde spelregels.
 2. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 1. Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voice-coaches over elkaar
  Play
  The Voice van Vlaanderen

  Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voi­ce-coa­ches over elkaar

 2. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?