Zwembad Kessel-Lo.
Volledig scherm
Zwembad Kessel-Lo. © Foto rv

Zwembad Kessel-Lo vier maanden dicht wegens herstellingen

Het zwembad van Kessel-Lo is van maandag 10 juni tot en met zondag 29 september gesloten voor herstellingen aan de betegeling. De sportzalen in het gebouw zijn dicht van maandag 10 tot en met zondag 30 juni.

 1. Vrouw (33) zwaargewond na frontale aanrijding
  Leuven

  Vrouw (33) zwaarge­wond na frontale aanrijding

  Een 33-jarige vrouw uit Leuven raakte zaterdag omstreeks 11 uur zwaargewond bij een verkeersongeval. De dame stak te voet de Tiensesteenweg over, ter hoogte van de Boulevardstraat. Daar werd ze aangereden door een wagen. De voetgangster kwam met een klap tegen de grond terecht en de voorruit van de auto was door de inslag gebarsten. Het slachtoffer kreeg ter plaatse eerste hulp van een MUG-team. Vervolgens werd ze overgebracht naar UZ Leuven. Ze verkeert niet in levensgevaar. Alle betrokken van het ongeval worden intussen verhoord, om de juiste omstandigheden te achterhalen.
 2. Stijging van aantal besmettingen in Leuven op zondag 18 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Leuven op zondag 18 oktober

  In Leuven zijn er op één dag 53 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 35. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 324 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Leuven komt dat getal nu op 317 te liggen. Leuven heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de stad op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement