Bieke Verlinden (sp.a) is blij dat steeds meer medewerkers en vrijwilligers van Zorg Leuven gebruik maken om de kans om zich gratis te laten vaccineren tegen de seizoensgriep.
Volledig scherm
Bieke Verlinden (sp.a) is blij dat steeds meer medewerkers en vrijwilligers van Zorg Leuven gebruik maken om de kans om zich gratis te laten vaccineren tegen de seizoensgriep. © vertommen

Zorg Leuven vaccineert medewerkers en vrijwilligers tegen seizoensgriep: “Aantal inschrijvingen steeg van 503 naar 728”

LeuvenDe voorbije maanden werd Zorg Leuven op de proef gesteld in de strijd tegen het coronavirus. Zowel in de woonzorgcentra als in de assistentiewoningen, de thuiszorg en de kinderopvang zet Zorg Leuven nu alles op alles om het coronavirus buiten te houden maar ook tegen de griep wordt gestreden. “Met het griepseizoen voor de deur bieden we alle medewerkers en vrijwilligers een gratis griepvaccin aan”, zegt Bieke Verlinden (sp.a).

0 reacties

  1. ROTSELAAR

    Indrukwek­ken­de doortocht beloftes WK Wielrennen in Rotselaar verloopt vlot

    Ondanks verschillende valpartijen is de doortocht van de beloftes tijdens het WK Wielrennen bij hun passage in Rotselaar zonder veel problemen verlopen. Om exact 15 uur passeerde het peloton in Rotselaar centrum. Aan cultuurcentrum Mena ging het rechtsaf richting Wijgmaal. Om 15.25 uur draaiden de eerste renners al de Bondgenotenlaan op. Rond 17.40 uur - 2,5 lus later - wordt de winnaar aan de streep op de Geldenaaksevest verwacht.