Bieke Verlinden (sp.a) is blij dat steeds meer medewerkers en vrijwilligers van Zorg Leuven gebruik maken om de kans om zich gratis te laten vaccineren tegen de seizoensgriep.
Volledig scherm
Bieke Verlinden (sp.a) is blij dat steeds meer medewerkers en vrijwilligers van Zorg Leuven gebruik maken om de kans om zich gratis te laten vaccineren tegen de seizoensgriep. © vertommen

Zorg Leuven vaccineert medewerkers en vrijwilligers tegen seizoensgriep: “Aantal inschrijvingen steeg van 503 naar 728”

LeuvenDe voorbije maanden werd Zorg Leuven op de proef gesteld in de strijd tegen het coronavirus. Zowel in de woonzorgcentra als in de assistentiewoningen, de thuiszorg en de kinderopvang zet Zorg Leuven nu alles op alles om het coronavirus buiten te houden maar ook tegen de griep wordt gestreden. “Met het griepseizoen voor de deur bieden we alle medewerkers en vrijwilligers een gratis griepvaccin aan”, zegt Bieke Verlinden (sp.a).

0 reacties

  1. Leuvense Kerstmarkt krimpt niet in maar gaat wel besparen: “Verwarming in onze centrale kersttent gaat een paar graden lager”
    PREMIUM
    Leuven

    Leuvense Kerstmarkt krimpt niet in maar gaat wel besparen: “Verwarming in onze centrale kersttent gaat een paar graden lager”

    Het is nog even wachten op de eindejaarsperiode maar achter de schermen zijn de organisatoren van de Leuvense Kerstmarkt al volop bezig met alle voorbereidingen. Eén ding is nu al duidelijk: de energierekening zal hoog oplopen en organisator Dirk Pinte is zich daar zeer bewust van: “De impact kunnen we moeilijk in cijfers uitdrukken op dit moment maar we gaan sowieso besparen. De standhouders vroegen vroeger 16 ampère en dat wordt voor deze editie 5 ampère”, klinkt het.