Josefien Smet
Volledig scherm
PREMIUM
Josefien Smet © vertommen

Ze is specialiste in veganistische kaasplanken en startte haar eigen plantaardig bedrijf YOSOGREEN: dit is het verhaal van de Leuvense Josefien Smet (28)

Een vegan kaasplank of plantaardige kookworkshops? Daarvoor moet je bij Josefien Smet (28) zijn. De Leuvense wil aantonen dat vleesproducten niet onmisbaar zijn in lekkere en gezonde recepten. Wat startte met een persoonlijke blog, mondde uit in het plantaardige bedrijf YOSOGREEN. Wie met kerst wil smullen van veganistische kaasplanken, is bij YOSOGREEN aan het juiste adres.  

0 reacties

  1. INTERVIEW. Ultraloper Merijn Geerts is wereldrecordhouder backyard-lopen: “Iemand noemde mij een atleet. Dat vond ik een raar idee.”
    PREMIUM
    Leuven/Wilsele

    INTERVIEW. Ultraloper Merijn Geerts is wereldre­cord­hou­der backyard-lo­pen: “Iemand noemde mij een atleet. Dat vond ik een raar idee.”

    Niet toevallig is Forrest Gump zijn lievelingsfilm. Een film boordevol memorabele uitspraken, maar één is volledig op het lijf van ultraloper Merijn Geerts (47) geschreven. ‘I just felt like running’. De ultraloper stond vorig weekend aan de startlijn van de Backyard Masters, een loopwedstrijd waarbij lopers zo lang mogelijk een circuit van 6,703 kilometer voltooien. 90 rondjes, 603,54 kilometer en drie dagen later had de Leuvenaar het wereldrecord op zak.