Verkiezing 'zorgleerkracht van het jaar' in de Stroom in Leuven.
Volledig scherm
Verkiezing 'zorgleerkracht van het jaar' in de Stroom in Leuven. © Vertommen

Yoni Berthels verkozen tot provinciale Zorgleerkracht van het Jaar: “Hij is er voor ons, dat maakt hem de beste.”

LeuvenYoni Berthels mag zich minstens één jaar lang ‘Zorgleerkracht van het Jaar’ in de provincie Vlaams-Brabant noemen. De zorgleerkracht van de Leuvense eerstegraadsschool Stroom kwam als primus inter pares uit de meer dan 75 nominaties. De jury verraste hem vandaag op de werkvloer met een prijzenpakket en een trofee. “Dat komt binnen!” zegt de zorgleerkracht verrast. 

0 reacties

 1. B&B’s kunnen aanvragen niet bijhouden voor Rock Werchter: “Zelfs voor volgend jaar al helemaal volgeboekt”
  PREMIUM
  WERCHTER

  B&B’s kunnen aanvragen niet bijhouden voor Rock Werchter: “Zelfs voor volgend jaar al helemaal volgeboekt”

  De bed & breakfasts in de ruime regio zijn tijdens Rock Werchter overbevraagd. Allemaal moeten ze constateren dat ze zelfs al volgend jaar tijdens de festivaldagen volgeboekt zijn. Bij B&B Hanewijkhoeve - de dichtste tegen het festivalterrein - ontvangen ze ieder jaar dezelfde koppels. “We moeten héél veel mensen teleurstellen”, bevestigt Ann Van Loo (49).
 2. Oppositie blijft achter met vragen nadat stad Leuven Milieuadviesraad niet meer wil subsidiëren: “Lange geschiedenis van interne strubbelingen”
  PREMIUM
  Leuven
  2

  Oppositie blijft achter met vragen nadat stad Leuven Milieuad­vies­raad niet meer wil subsidië­ren: “Lange geschiede­nis van interne strubbelin­gen”

  Einde verhaal voor de Milieuadviesraad (MAR) en wel omdat het Leuvense stadsbestuur de stekker uit de subsidies trekt. Vreemde beslissing zou je denken maar volgens burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) en milieuschepen David Dessers (Groen) had de stad Leuven geen andere keuze meer. “Je kan daar niet anders dan het label onkundig, amateuristisch en onprofessioneel op plakken”, aldus Ridouani. Ondertussen blijft de oppositie achter met verbazing en meer dan één vraagteken. Heibel in de politieke barak...