Ruben Geleyns en Dries Feyaerts van Jong CD&V Leuven zijn beiden actief als vrijwilliger.
Volledig scherm
Ruben Geleyns en Dries Feyaerts van Jong CD&V Leuven zijn beiden actief als vrijwilliger. © Vertommen

Wordt Leuven de Europese Vrijwilligershoofdstad?

LeuvenJong CD&V toont ambitie en wil graag een titel toevoegen aan het al lange lijstje van bekroningen voor Leuven. “Vrijwilligers zorgen voor een solidaire stad en zijn van goudwaarde. Om dat in Leuven te erkennen en te promoten, stellen wij voor aan het stadsbestuur om ons kandidaat te stellen als Europese Vrijwilligershoofdstad”, zegt voorzitter Ruben Geleyns (28).

0 reacties

  1. Exit Starbucks aan station Leuven maar Madmum neemt plek in: “Elke koffie zal volgens de regels van de specialty coffee-kunst worden gezet”
    Leuven

    Exit Starbucks aan station Leuven maar Madmum neemt plek in: “Elke koffie zal volgens de regels van de specialty cof­fee-kunst worden gezet”

    Het kwam uit de lucht vallen maar Starbucks heeft wel degelijk de deur gesloten in het Leuvense stationsgebouw. Een ochtendspits zonder koffie is voor velen ondenkbaar en de liefhebbers van het zwarte goud hebben geluk want vanaf eind oktober neemt Madmum de plek in van de Amerikaanse keten. “En vanaf 5 oktober kunnen klanten al terecht in de pop-up Madmumcontainer”, vertelt bezieler Pieter Claes.