Erik Meulemans van Mertens Schoenen houdt de winkeldeur dan toch gesloten vandaag.
Volledig scherm
Erik Meulemans van Mertens Schoenen houdt de winkeldeur dan toch gesloten vandaag. © Vertommen

WK Wielrennen geen hoogvlieger voor handelszaken: “Moeilijke beslissing genomen om onze winkels te sluiten”

LeuvenDat het WK Wielrennen geen topweekend zou worden voor de Leuvense handel was op voorhand al duidelijk maar nu blijkt het ook in de praktijk. De bekende Leuvense zaak Mertens Schoenen sluit vandaag dan toch de deuren wegens amper klanten.

0 reacties

 1. Artificiële intelligentie helpt longziekten nauwkeurig opsporen: “Hoe sneller de diagnose, hoe sneller de geschikte behandeling.”
  Leuven

  Artifi­ciële intelligen­tie helpt longziek­ten nauwkeurig opsporen: “Hoe sneller de diagnose, hoe sneller de geschikte behande­ling.”

  Dat artificiële intelligentie niet hoeft te leiden tot de algehele vernietiging van de mensheid, bewijst het innovatieproject ‘Slimme spirometrie voor huisartsen’. Met de steun van provincie Vlaams-Brabant lukte het de Leuvense start-up ArtiQ om met behulp van A.I. de resultaten van de spirometer nauwkeuriger te maken, hetgeen artsen in staat zal stellen longziekten sneller en nauwkeuriger op te sporen.
 2. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.