Nieuwe muurschildering houdt herinnering aan WK levendig
Volledig scherm
Nieuwe muurschildering houdt herinnering aan WK levendig © Vertommen

WK-muurschildering houdt de herinnering levend: “Het WK gaf de inwoner een trots en feestelijk gevoel. Dat willen we uitstralen.”

Leuven/WilseleDat België hét wielerland bij uitstek is bewees gisteren Remco Evenepoel nog maar eens mijn zijn klinkende overwinning op het wereldkampioenschap. Ook in Leuven sloeg de gekte exact één jaar geleden toe, toen Julian Alaphilippe als eerste over de meet raasde. Een nieuwe muurschildering aan de Kolonel Begaultlaan moet de herinnering aan het Leuvense WK springlevend houden.

0 reacties

 1. Onze man volgt een dag praktijkopleiding bij De Lijn: “Voorruitsproeiervloeistof. Dat is dus een echt woord hé!”
  PREMIUM
  Leuven

  Onze man volgt een dag praktijkop­lei­ding bij De Lijn: “Voorruit­sproei­er­vloei­stof. Dat is dus een echt woord hé!”

  Leerkrachten, verplegers, opvoeders. Maar ook aan buschauffeurs is een groot tekort. Dit jaar stoomde vervoersmaatschappij al 660 aspirant-chauffeurs klaar voor een leven op de baan tijdens een zes weken durende opleiding, en volgend jaar mikt De Lijn zelfs op 800 nieuwe rekruten. In Stelplaats Leuven Noord reden Anke Breyssem (25) en Sasa Gorelov (42) voor het eerst met een bus. Onze man mocht ook plaatsnemen achter het servostuur.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.