Helaas geen publiek op het WK Mountain Bike Eliminator op het Ladeuzeplein in Leuven.
Volledig scherm
Helaas geen publiek op het WK Mountain Bike Eliminator op het Ladeuzeplein in Leuven. © Vertommen

WK Mountain Bike Eliminator kostte 30.000 euro maar blijft achter gesloten deuren: “Streaming was enige optie gezien coronamaatregelen”

LeuvenLeuven was zondag het centrum van de wereld voor de liefhebbers van een spectaculaire mountainbike-discipline maar dat leverde de Leuvenaars helaas weinig spektakel op. Het parcours moest afgeschermd worden door de coronamaatregelen om kijklustigen te weren. De stad Leuven telde nochtans 30.000 euro neer om gaststad te mogen zijn voor het WK.

 1. Waar houden de cafébazen uit onze regio zich vandaag zoal mee bezig? “Stilzitten kunnen we niet, dus nemen we maar tijdelijk een nieuwe job aan”
  PREMIUM
  Leuven

  Waar houden de cafébazen uit onze regio zich vandaag zoal mee bezig? “Stilzitten kunnen we niet, dus nemen we maar tijdelijk een nieuwe job aan”

  Goed nieuws voor de niet-essentiële winkels in ons land, maar nog geen groen licht voor de horeca. Cafés en restaurants blijven zeker gesloten tot 15 januari. De zoveelste zure appel om door te bijten. Werchterse cafébaas Danny Junior (45) trok samen met onze reporter naar Keerbergen en Leuven om zijn collega’s een hart onder de riem steken, en eens te horen met wat iedereen zich tegenwoordig bezig houdt.
 2. “Producten van lokale boeren alsmaar populairder, met ‘dank’ aan corona”
  PREMIUM
  Leuven

  “Producten van lokale boeren alsmaar populair­der, met ‘dank’ aan corona”

  Producten van boeren in en rond Leuven vinden dankzij Kortom Leuven gemakkelijker de weg naar de supermarkten, winkels en horecazaken. Leuvenaars kunnen op hun beurt genieten van gezonde producten van eigen bodem en steeds meer mensen zien de meerwaarde ervan in. “Al zestien supermarkten en winkels in Leuven en Vlaams-Brabant bieden de producten aan en ook vier horecazaken gaan aan de slag met de producten”, zegt Michael Moulaert.
 1. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis

 2. Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door