Op het dak van een gebouw van Dyls in de Bongenotenlaan zal de helikopter ‘Push it real good’ mooi in beeld kunnen brengen voor de televisiekijkers.
Volledig scherm
Op het dak van een gebouw van Dyls in de Bongenotenlaan zal de helikopter ‘Push it real good’ mooi in beeld kunnen brengen voor de televisiekijkers. © Vertommen

WK-gekte ook op Leuvense daken dankzij Hans Geyens: “Leuk om de stad mooi in beeld te brengen”

LeuvenOp de lokale lus van het WK-parcours in Leuven verschijnen zoals verwacht stilaan de namen van de favorieten op de straten maar ook iets hogerop wordt er werk gemaakt van aanmoedigingen. Zo maakte Hans Geyens al slogans op het dak van Bistro Tribunal ‘Chez Yf’ en op het dak van een groot gebouw van projectontwikkelaar Dyls in de Bondgenotenlaan.

0 reacties

  1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
    HLN Shop

    Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

    Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.