Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © REUTERS

Winkeldieven steken pamperdoos vol tabakswaren

LEUVENTwee dieven zijn in de Colruyt in Leuven betrapt door een winkeldetective.

 1. Krakende studenten moeten pand woensdag definitief verlaten: “Zonde, want samen met de buurt hadden we nog mooie dingen kunnen doen”
  PREMIUM

  Krakende studenten moeten pand woensdag definitief verlaten: “Zonde, want samen met de buurt hadden we nog mooie dingen kunnen doen”

  Halverwege februari bliezen twee twintigers nieuw leven in een vervallen herenwoning in Winksele, die al sinds het begin van de eeuw niet werd bewoond. Door de woning te kraken kaartten de studenten de hoge kotenprijzen en de grote leegstand aan, waarbij ze zelfs konden rekenen op de sympathie van de buurt. Daar komt nu heel snel een einde aan: de jongedames ontvingen het bevel de woning tegen woensdag te verlaten.
  Herent
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.